Uitzending
Ik vertrek - Follow up familie De Jong en familie Reesink
Ik vertrek - Follow up familie De Jong en familie Reesink

Follow up familie De Jong en familie Reesink

Ik vertrek

10-3-2018

| 4483 x bekeken | 0 reacties
5
In november 2007 verruilden Jessica (30) en Arno (30) de Jong Rotterdam voor het Franse ski-dorp Flaine. Ze vertrekken zonder enige zekerheid, maar met de overtuiging dat ze van hun bedrijfje 'AlpAdventures' een succes zullen maken. Het plan is om sneeuwtrips op maat aan te bieden en tegelijkertijd zelf ook optimaal van de bergen genieten. Maar de praktijk is minder romantisch: Jessica voelt zich ontheemd en Arno weet ondanks zijn enthousiasme en overtuigingskracht niet de lucratieve deals te sluiten waar hij op hoopte.

Melkveehouder Han Reesink (54) is klaar met Nederland en klaar met alle regeltjes. In AustraliŽ kun je nog gewoon boeren zonder alle opgelegde beperkingen. Zodoende besluit Han om naar de andere kant van de wereld te vertrekken. Zijn vrouw Anneke (29) is gelukkig niet zo moeilijk: "Je kunt ook onder een auto komen, dan is emigreren naar AustraliŽ zo erg nog niet", luidt haar redenatie. En ook zoon en opvolger Erwin (19) ziet de grote oversteek wel zitten. Hanna (2) en Johan (1) hebben niks te willen en gaan ook mee in het grote avontuur. Vijf jaar later bezoeken we familie Reesink opnieuw en niet alleen in de stallen is er gezinsuitbreiding geweest.

Deze uitzending van het programma Ik vertrek met de titel Follow up familie De Jong en familie Reesink werd uitgezonden op zaterdag 10 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie