Nieuwsbericht
Het Is Hier Geen Hotel - Natasje Froger in Het Is Hier Geen Hotel

Natasje Froger in Het Is Hier Geen Hotel

Het Is Hier Geen Hotel

2-3-2016

| 762 x bekeken | 0 reacties
6
De maandagavond van RTL 4 krijgt vanaf 4 april versterking van het nieuwe Natasja Froger-programma Het Is Hier Geen Hotel, waarin een stel jongeren drie weken lang heropvoeding krijgen en leren ze, met vallen en opstaan, hoe lastig het leven op hun eigen benen soms is en kan zijn. Onder begeleiding van mevrouw Froger en een aantal ervaren coaches werken deze jongeren keihard aan hun toekomst. Een toekomst waar de ouders ook naar uit kijken. Voordat de jongeren aan het avontuur begonnen, was iedere dag blowen en gamen en een veelvoudige kroegentocht niet ongewoon voor de jongeren. Ze maakten zich voor dit avontuur totaal niet druk om hun toekomst en genoten van het luizenleventje bij vader en moeder thuis. Maar voor hun ouders was de maat vol: het is hier geen hotel!

Ver weg van hun ouders worden deze twintigers in het diepe gegooid. Hoe is het om van het ene op het andere moment op eigen benen te moeten staan? Niet alleen leren zij hoe de wasmachine werkt en hoe ze een ei moeten bakken, maar ook hoe ze met geld en tegenslagen kunnen omgaan. Het blijkt dé ervaring van hun leven, waarbij ze soms genadeloos de confrontatie met zichzelf moeten aangaan. Het programma krijgt in de loop van de serie een bijzondere wending, waarbij de rollen uiteindelijk zijn omgedraaid. Hierdoor leert deze jeugd van tegenwoordig zelf ook hoe het is om voor iemand te zorgen en wat daar allemaal bij komt kijken. Lukt het de jongeren om afscheid te nemen van hun tienertijd en helemaal op eigen benen te staan?

Afleveringen kun je na uitzending gratis terugkijken via TVblik! Waarom live kijken als je ook voor niets iets kan terugzien?

Klik hier voor meer informatie over Het Is Hier Geen Hotel, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws