Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 1-2-2007

1-2-2007

Goedemorgen Nederland

1315 x bekeken | 0 reacties
6
Hoogleraar terrorisme
Donderdag is de eerste werkdag voor hoogleraar terrorisme Bob de Graaff. Hoe het op dit moment staat met terrorismebeleid in Nederland, vertelt hij ons morgen.

Che!
De revolutionair Che Guevara werd 'onsterfelijk' door die ene foto uit 1960. Een foto die nu op t-shirts, vlaggen en tal van andere gadgets is te zien. De tentoonstelling 'Che!' laat zien hoe hij tot icoon heeft kunnen uitgroeien.

Films!
En natuurlijk zoals iedere donderdag de films met Vincent de Klerk.

De mus
Het gaat niet goed met de mus, ofwel de passer domesticus, in ons land. Verslaggever Renet Ponsen ging met stadsecoloog Martin Melchers op zoek naar de huismus.

Arie Boomsma
'Jongeren helpen uit hun slachtofferrol te kruipen door hen te laten geloven in hun eigen talent.' Presentator Arie Boomsma begint met dat doel een muziekproject voor jongeren uit achterstandswijken. Wat heeft Arie Boomsma met muziek en waarom juist die jongeren?

Presentatie: Mirella van Markus.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 1 februari door de KRO. Te gast waren Arie Boomsma en Vincent de Klerk. De presentatie was in handen van Mirella van Markus en Sven Kockelmann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie