Uitzending
Familieberichten - 1-2-2013

1-2-2013

Familieberichten

1829 x bekeken | 0 reacties
4
Wat is het geheim is van een lang en gelukkig huwelijk? Bert en Mien zijn 65 jaar getrouwd en nog steeds gelukkig met elkaar. Bert weet wel wat het geheim van hun goede huwelijk is.
Mary is ongeneeslijk ziek en weet niet hoe lang ze nog te leven heeft. Maar Mary is niet bij de pakken neer gaan zitten. Sterker nog; ze heeft een stichting opgericht die bijzondere dagen organiseert voor gezinnen waarvan een ouder langdurig ziek is. En daar heeft haar eigen gezin erg veel bewondering voor.
Vijf jaar geleden raakte Maja met haar auto van de weg en raakte een boom. Ze lag zes maanden in coma en al die tijd leefden haar man Johan en hun twee kinderen tussen hoop en vrees. Wonder boven wonder ontwaakte Maja uit haar coma. Door het ongeluk was namelijk een groot gedeelte van haar lichaamsfuncties uitgevallen. Ze communiceerde bijvoorbeeld door met haar ogen te knipperen. Verleden jaar overleed Maja alsnog aan de gevolgen van het ongeluk. Johan is ervan overtuigd dat zijn vrouw ervoor zou zorgen dat hij het geluk weer zou vinden.
Presentatie: Caroline Tensen.

Deze uitzending van het programma Familieberichten is uitgezonden op vrijdag 1 februari door de NCRV. De presentatie was in handen van Caroline Tensen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie