Nieuwsbericht
Dit doe je als je een date night hebt met z’n tweetjes - 29-11-2022

Dit doe je als je een date night hebt met zn tweetjes

29-11-2022 | 840 x bekeken | 0 reacties
6
Als je kinderen hebt kan de aandacht voor elkaar er weleens bij inschieten. Dat is normaal, maar er moet ook spanning in de relatie blijven n het is belangrijk dat je elkaar genoeg aandacht geeft. Een date night met zn tween is dan ook goed om te doen. Dit hoeft niet elke week, maar eens per maand moet zeker haalbaar zijn. En geloof me, na die date night heb je altijd weer meer oog voor elkaar en is een oppepper voor jullie relatie.

Dekentjes en kaarsjes
Zorg dat alles lekker opgeruimd is. De knuffels van de kinderen en de autos met licht en geluid netjes op zijn plek of in de grote speelgoed doos opgeborgen. Om het gezellig te maken kun je wat fijne dekentjes en kussentjes neerleggen op de bank en kaarsjes aansteken. Kaarsjes maken het altijd romantisch en gezellig. Als je van huisgeuren houdt, ga dan voor een lekkere geurkaars met een fijne (eventueel zachte) geur. Niet de standaard vanille, maar bijvoorbeeld een combinatie van verschillende geuren (vanille lavendel is erg lekker!) en een knisperende lont. Dan krijg je ook een openhaard idee en dat maakt het nog fijner. Zeker als je niet het bekend tijgervelletje bij de openhaard thuis hebt.

Programma terugkijken
We hebben allemaal wel een abonnement op n of meerdere streaming diensten waar veel films en series te vinden zijn. Kijk samen jullie favoriete programma terug of ga lekker een serie bingen met zijn tween. Uiteraard hoeft dit niet pers een romantische film te zijn, het kan ook gewoon een leuke animatiefilm zijn, terwijl je uitkijkt op het houten speelgoed van de kinderen. Misschien houden jullie beide van een series als Orange is the New Black of Prison Break. Een goede documentaire is ook een aanrader om samen te kijken. Ligt er ook aan waar jullie interesses liggen, maar daar kom je samen zeker weten uit.

Lekkere hapjes
Op een goede date night ontbreekt het uiteraard niet aan lekkere dingen. Pak uitgebreid uit! Je hebt immers maar eens in de zoveel tijd een date night samen. Koop lekkere hapjes of maak ze zelf, koop eens een duurdere wijn of speciaal biertje en maak het net wat luxer dan anders. Als je geen alcohol drinkt, dan kan het ook leuk zijn om mocktails te maken, dat zijn alcoholvrije cocktails.

Het zou natuurlijk fijn zijn als je dag erna vrij bent van werk en geen verplichtingen hebt. Dan kun je nog langer tijd samen doorbrengen. Misschien leuk om samen naar een hotel te gaan en daar te overnachten met een lekker ontbijt?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kraam-cadeau.nl

Bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • 4 mogelijkheden om je TV te plaatsen - 29-1-2023

  4 mogelijkheden om je TV te plaatsen

  29-1-2023

  In iedere woonkamer staat wel een televisie. Soms is het echter een voorwerp dat behoorlijk opvalt. Zeker als je een kleinere woonkamer hebt, kan een tv alle aandacht opeisen. Terwijl je dat niet altijd wilt, zeker niet…
  Lees verder
 • Kun je op een voetbalwedstrijd gokken? - 24-1-2023

  Kun je op een voetbalwedstrijd gokken?

  24-1-2023

  Als je het leuk vindt om naar een voetbalwedstrijd te kijken, zijn er verschillende mogelijkheden om dit leuk te gaan doen. Ondanks dat een voetbalwedstrijd erg leuk kan zijn om voor te gaan, kan het soms een beetje…
  Lees verder
 • The Talent Scouts - SBS6 springt in gat The Voice met nieuwe talentenjacht

  SBS6 springt in gat The Voice met nieuwe talentenjacht

  27-1-2023

  SBS6 komt met de nieuwe talentenjacht The Talent Scouts. De show toont veel overeenkomsten met The voice of Holland, dat een jaar geleden van de buis verdween. In The Talent Scouts zijn er geen coaches, maar scouts. De…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten