Nieuwsbericht
Bekijk je favoriete tv-programma op de nieuwe Samsung Galaxy S10 - 28-4-2019

28-4-2019

Bekijk je favoriete tv-programma op de nieuwe Samsung Galaxy S10

91 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk je favoriete tv-programma op de nieuwe Samsung Galaxy S10
Als vaste bezoeker van TVblik ben je gewend om altijd, wanneer het jou uitkomt je favoriete tv-programma of serie te bekijken. Je hebt helemaal veel vrijheid als je de programma’s ook nog eens op elke plek kunt bekijken, waar je maar wilt. Zit je in de trein, in de auto? Of heb je pauze op het werk of een tussenuur op school? Allemaal momenten om je tijd zinnig te besteden door het kijken naar je favoriete programma of serie. Hiervoor heb je een geschikte smartphone nodig. We stellen je daarom voor aan de nieuwe Samsung Galaxy S10.

De Samsung Galaxy S10
Samsung is momenteel marktleider op het gebied van Android smartphones. Het merk laat alle andere smartphonemerken ver achter zich. Dit heeft vooral te maken met de uitstekende kwaliteit van de Samsung smartphone. Het is inmiddels traditie dat Samsung jaarlijks een nieuw model van de Galaxy op de markt brengt. De Galaxy is het vlaggenschip van Samsung, waar elk jaar weer reikhalzend naar uitgekeken wordt. Sinds februari van dit jaar is de laatste Samsung Galaxy S10 uitgebracht. Wederom zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd, zodat de Samsung Galaxy S10 het allerbeste mobiele apparaat is, om altijd en overal de programma’s via TVblik te bekijken. Welke onderdelen aan de Samsung Galaxy S10 zijn van belang om je TVblik programma’s soepel en helder af te spelen.

Het scherm
Het scherm is het belangrijkste onderdeel. Hierin stelt de Samsung Galaxy S10 zeker niet teleur. Het is één van de weinige smartphones met een ‘Edge to Edge’ scherm van 6.1 inch. Dit houdt in dat je echt volledig van een vol scherm kunt genieten, want er zitten geen randen rondom het scherm. Het scherm loop aan de randen volledig weg. In de rechterbovenhoek zit in het glas een gat voor de frontcamera. Je kunt instellen dat je scherm ophoudt tot het gat, maar veel mooier is natuurlijk om van je volledige scherm te genieten, de camera is normaliter niet storend. Samsung maakt verder gebruik van de OLED. Dit is momenteel de beste schermtechniek voor perfecte kleuren.

Opslag en accu
Je films en series worden op de Samsung Galaxy S10 soepel en zonder onderbrekingen afgespeeld, doordat het is voorzien van 8 GB werkgeheugen. Dit is ruim voldoende voor het afspelen van video’s. Standaard biedt de Galaxy S10 een opslagruimte van 128 GB. Heb je toch behoefte aan meer opslagruimte, dan kun je deze met een SD-kaart tot maximaal 512 GB uitbreiden. Ben je tijdens het bekijken van een programma bang dat je accu snel leeg raakt? Niet met de Galaxy S10. De accu heeft een capaciteit van 3.400 mAh, voor urenlang plezier zonder dat je hoeft op te laden. De Galaxy S10 is dusdanig ingesteld dat het het gebruik van energie per app optimaal kan aanpassen. Hierdoor zal de accu het zeker 24 uur zal volhouden.

De Samsung Galaxy S10, de beste smartphone voor TVblikkers
Ben je op zoek naar een smartphone voor het bekijken van televisieprogramma’s? Dan scoor je met de Samsung Galaxy S10 zonder twijfel de beste smartphone die er te krijgen is. Op het gebied van kwaliteit, scherm, snelheid en geheugen scoort deze telefoon het beste en kun jij onbezorgd en waar je maar wilt, mobiel je televisieprogramma’s bekijken via Wifi, 4G of misschien in de toekomst via het 5G netwerk. "

Klik hier voor meer informatie over Bekijk je favoriete tv-programma op de nieuwe Samsung Galaxy S10
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie