Uitzending
Door Andere Ogen - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Door Andere Ogen

14-1-2019

| 798 x bekeken | 0 reacties
8
Op de vooravond van het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk toont Door Andere Ogen het portret van Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en koningin Elizabeth. De portretten worden geschetst door correspondent Lia van Bekhoven, conservator van Paleis Het Loo en kunsthistoricus Paul Rem, koningshuisverslaggever Marc van der Linden en historicus Wim Berkelaar.

Lia van Bekhoven, al dertig jaar correspondent in Londen, ziet het staatsbezoek van Koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Britse koningin Elizabeth als een belangrijk signaal in tijden van Brexit. De Windsors willen de Oranjes laten weten dat zij ondanks het vertrek van Engeland uit de Europese Unie nog steeds tot de Europese familie blijven behoren.

In deze uitzending van Door Andere Ogen waren Lia van Bekhoven, Marc van der Linden en Wim Berkelaar te gast. De presentatie was in handen van Fons de Poel. Deze uitzending van het programma Door Andere Ogen met de titel Koning Willem-Alexander en koningin Máxima werd uitgezonden op maandag 22 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie