Uitzending
De Zomer Draait Door - 15-6-2009

15-6-2009

De Zomer Draait Door

1649 x bekeken | 0 reacties
7
De gasten van maandag 15 juni 2009 in De Zomer Draait Door zijn John van den Heuvel, Jan Smit, de 3JS en Dick Mol. Muziek is er van I Kissed Charles.

John van den Heuvel
Misdaadjournalist John van den Heuvel komt praten over zijn nieuwe boek ‘De gevallen engel’. Hierin omschrijft hij samen met Bert Huisjes de zaak van de Hells Angels. Gesprekken met aspirant-lid Angelo Diaz uit april vormen de basis van het boek.

Jan Smit
FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor: Votown Allstars. Achter deze naam schuilen de artiesten Jan Smit, Nick & Simon en de 3J’s. Op 21 juni geven ze hiervoor een speciaal concert in het Kras Stadion van Volendam en vanavond komen Jan Smit en 3JS praten over hun club en de verdere plannen.

3J´s
De 3J’s hoor je nu met hun hit ‘Bevlogen als vogels’, maar vanavond zitten zij aan tafel om te praten over hun deelname aan Votown Allstars.

Dick Mol
In 2001 wordt er in de Noordzee een stuk schedel gevonden van een Neanderthaler. Na vele jaren van omzwervingen is nu het juiste onderzoek gedaan: de Neanderthaler leefde in Nederland! Paleontoloog Dick Mol legt ons uit wat het belang hier van is.

Kissed Charles
Lovende recensies, je muziek die in een reclame wordt gebruikt, op de radio gedraaid worden en spelen in alle grote zalen: voor de 17-jarige 5VWO-leerlinge Charlot en haar band I Kissed Charles is het geen droom maar werkelijkheid. Dit jaar in ieder geval op Metropolis en de Zwarte Cross en vanavond in De Zomer Draait Door.

Deze uitzending van het programma De Zomer Draait Door is uitgezonden op maandag 15 juni door de VARA. Te gast waren John van den Heuvel, Jan Smit, Nick & Simon en Dick Mol.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie