Nieuwsbericht
De Winter Voorbij - Nieuw seizoen De Winter Voorbij

Nieuw seizoen De Winter Voorbij

De Winter Voorbij

16-3-2016

| 149 x bekeken | 0 reacties
8

Voor een splinternieuw seizoen van De Winter Voorbij, de winterse spin-off van De Zomer Voorbij, reist Jan Smit samen met enkele bekende vrienden af naar de sneeuw. De reis met onder anderen 3JS, The Kik en Kraantje Pappie leidt dit jaar naar Frankrijk. Vanaf 30 maart zijn de avonturen van de mannen in de sneeuw weer iedere week om 20.25 uur te zien op NPO 3. Het zangduo (Nick & Simon), dat momenteel bij SBS 6 onder contract staat, komen ook langs, dus het oude heute-meute gevoel verdwijnt in elk geval niet. Ook topkok Ramon Beuk is weer van de partij.

In Frankrijk vieren de artiesten het einde van de winter. Nick & Simon en Dennis van der Geest komen ook nog even langs in de Franse Alpen, waar je veel meer kan doen dan alleen maar (après)-skiën. Zo wordt de groep uitgedaagd om te gaan parapenten en een husky sledetocht te maken. Verder leren ze de fijne kneepjes van het ijssculpturen maken en slalommen. Of de mannen net zo goed zijn in deze winterse activiteiten als dat ze kunnen zingen, is te zien in de nieuwe reeks, vanaf 30 maart op NPO 3.

Wil je eerdere seizoenen van De Winter Voorbij terugkijken om alvast in de winterse stemming te komen? Goed nieuws, alle afleveringen zijn beschikbaar op TVblik!

Klik hier voor meer informatie over De Winter Voorbij, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie