Uitzending
De Vooravond - 8-9-2020

8-9-2020

De Vooravond

235 x bekeken | 0 reacties
7
Herman van Veen vierde dit jaar zijn 75e verjaardag en is van plan om door te werken tot zijn honderdste. Hij blijkt een man van zijn woord. Vanaf morgen staat hij weer in het theater, maar liefst dertig keer in Carré, bracht een boek uit en er is nu ook een expositie van zijn schilderijen in museum Singer Laren. Want wat veel mensen nog niet weten: Herman schildert al meer dan twintig jaar. * Na een rustdag is het vandaag weer tijd voor de Tour de France. Nu Tom Dumoulin is gedaald in het klassement wijst Frank Evenblij ons op nieuwe Nederlandse hoop deze dagen: sprinter Cees Bol. * Schrijver Bas Steman komt samen met zoon Jip en zijn vrienden. Ze richtten tezamen in 2015 de leesclub Nescio op, en dat heeft hun leven veranderd. * Heel Nederland baalde met hem mee, het had zijn zomer moeten zijn, maar het Eurovisie Songfestival ging niet door. In plaats daarvan stak hij zijn oude nummers in een nieuw jasje, waarmee hij nu de theaters in mag. Vanavond treedt hij op: Jeangu Macrooy.

In deze uitzending van De Vooravond waren Bas Steman, Frank Evenblij en Herman van Veen te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op dinsdag 8 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee