Uitzending
De Rijdende Rechter - Wordt vervolgd: Lelijke windschermen en biggenleed

Wordt vervolgd: Lelijke windschermen en biggenleed

De Rijdende Rechter

23-7-2013

| 1864 x bekeken | 0 reacties
4
Threes de Backer ergerde zich aan het lelijke windscherm van het naastgelegen zorgcentrum. Ze eiste dat het ding werd afgebroken. Maar mevrouw Borst, de huidige directeur, wilde dit niet. Meester Visser besliste echter in het voordeel van Threes. In Wordt Vervolgd kijkt Jetske met beide partijen hoe het windscherm ter zielen gaat.

Ook gaat Jetske langs bij Rietje Heeres. Haar buurvrouw klaagde over stankoverlast van haar twee biggen. Rietje mocht haar biggen houden, maar moet nu toch naar de rechtbank. Ze heeft namelijk een boete van meer dan 300 euro opgelegd gekregen omdat het schoonmaakmiddel waarmee ze haar tuin reinigt schadelijk is voor het milieu. Rietje is dus in overtreding, maar hoopt toch op vrijspraak. Jetske volgt haar gang naar de rechtbank.

Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter met de titel Wordt vervolgd: Lelijke windschermen en biggenleed is uitgezonden op dinsdag 23 juli door de NCRV. De presentatie was in handen van Frank Visser en Jetske van den Elsen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!