Uitzending
De Reünie - Reeburg college Vught

Reeburg college Vught

De ReŁnie

7-11-2010

| 2988 x bekeken | 0 reacties
6
Het Reeburg college in Vught was een strenge school. Directrice juffrouw Peters stuurt Els naar huis, omdat ze te korte hotpants aan heeft. Ook vertelt ze de ouders van Frits dat hij niet met zijn huiswerk bezig is, maar met een aantal meiden op het balkon zit. Maar mevrouw Peters had het beste met de leerlingen voor. Dat laat ze weten in een brief die ze aan haar oud-klasgenoten heeft gestuurd. Op de middelbare school is Huub al lid van de zeeverkennergroep. En die liefde voor varen is altijd gebleven. Tien jaar geleden verlaat hij zijn gezin en koopt een zeilboot om in zijn eentje te gaan varen. Hij maakt reizen over de wereldzeeŽn en ontmoet mensen uit vele landen. Een avontuurlijk bestaan, maar dan wel zonder zijn kinderen. De reŁnie zoekt hem op en vraagt hem hoe hij die keus heeft kunnen maken. Johan was de stille en verlegen jongen van de groep. Dat is hij niet gebleven. Johan is nu tonprater. Hij vermaakt al twintig jaar tijdens carnaval de bewoners van zijn dorp. Als typetje in een ton vertelt hij met een knipoog over de gebeurtenissen in het dorp. Dan is er ook nog Tiny, een harde werker. Hij bouwt na schooltijd een eigen verzekeringsmaatschappij op met 900 werknemers. Tot hij in 2009 een herseninfarct krijgt. Tiny zal zijn bedrijf in de komende tijd moeten overdragen.

Presentatie: Rob Kamphues.

Deze uitzending van het programma De ReŁnie met de titel Reeburg college Vught is uitgezonden op zondag 7 november door de KRO. De presentatie was in handen van Rob Kamphues.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee