Nieuwsbericht
Colin From Acounts - Verfrissende Australische romantische comedy komt naar Nederland

Verfrissende Australische romantische comedy komt naar Nederland

Colin From Acounts

29-12-2023

| 864 x bekeken | 0 reacties
6
De Australische romantische comedy serie Colin From Acounts wordt uitgezonden in Nederland. Vanaf 12 januari kun je genieten van deze romantisch comedy. Maar het is niet de typische romantische comedy die je zou verwachten. Al vanaf de eerste minuut wordt het duidelijk dat het een verfrissende versie is van de standaard romantische comedy's.

De serie begint met Gordon (Patrick Bammal) die een zwerfhond aanrijdt. Dit komt door de afleiding van Ashley (Harriet Dyer). Ashley en Gordon besluiten de hond samen te adopteren, waardoor ze elkaar vaker zien. De hond noemen ze Colin From Acounts en ze gaan er samen voor zorgen. Eind goed al goed zou je denken. Ondanks dat is het een serie dat niet al te cliché is waardoor het leuk blijft om naar te kijken.

De acteurs Patrick Bammal en Harriet Dyer hebben de serie zelf geschreven. En dat niet alleen. In het echte leven zijn ze ook getrouwd met elkaar. De chemie in de serie is dus duidelijk te voelen.

De serie heeft in Australië een Logie Award gewonnen voor beste comedy programma. Seizoen 2 van het programma is ondertussen in productie. De serie is vanaf 2 januari om 20:30 uur te zien op Net 5 met elke dinsdag dubbele afleveringen.

Klik hier voor meer informatie over Colin From Acounts, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws