Uitzending
Buitenhof - 230611 Jaap de Hoop Scheffer, Michiel Driebergen, Radek Sikorski, Hans van Manen & Sjeng Scheijen, Marcia Luyten, Ahmet Polat

230611 Jaap de Hoop Scheffer, Michiel Driebergen, Radek Sikorski, Hans van Manen & Sjeng Scheijen, Marcia Luyten, Ahmet Polat

Buitenhof

11-6-2023

| 738 x bekeken | 0 reacties
5
Het langverwachte tegenoffensief in het zuiden van Oekraïne lijkt te zijn begonnen. Er worden meer gevechten gemeld en de strijd wordt intensiever. Te gast: voormalig secretaris-generaal van de NAVO Jaap de Hoop Scheffer en live vanuit Oekraïne Oost-Europa verslaggever Michiel Driebergen.

Hoe herstel je de democratie in Polen? Te gast: de prominente politicus en lid van de grootste Poolse oppositiepartij Radek Sikorski.

Journalist en columnist Marcia Luyten over haar boek Democratie is niet voor bange mensen.

Choreograaf Hans van Manen en historicus Sjeng Scheijen over de biografie Gelukskind.

De nieuwsfoto gekozen door Ahmet Polat.

In deze uitzending van Buitenhof waren Hans van Manen, Jaap de Hoop Scheffer en Marcia Luyten te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Twan Huys en Maaike Schoon. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel 230611 Jaap de Hoop Scheffer, Michiel Driebergen, Radek Sikorski, Hans van Manen & Sjeng Scheijen, Marcia Luyten, Ahmet Polat werd uitgezonden op zondag 11 juni door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie