Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Blauw Bloed - Royals en de Olympische Spelen

Royals en de Olympische Spelen

Blauw Bloed

8-2-2014

| 1849 x bekeken | 0 reacties
5
Naast koning Willem-Alexander en koningin Máxima wonen onder anderen ook prins Albert en prinses Charlène van Monaco, groothertog Henri en zijn zoon prins Félix de eerste dagen van de Olympische Spelen in Sotsji bij. Vorsten en vorstinnen hebben al heel lang een band met het sportfestijn. Met Justine Marcella, hoofdredacteur van Vorsten, kijken we naar de aantrekkingskracht van de Olympische Spelen op de royals.

Koning Willem-Alexander opende dinsdag de tentoonstelling 'De Tweede Wereldoorlog in 100 voorwerpen'. Gastconservator Ad van Liempt toont ons enkele bijzondere stukken. De Koning was zichtbaar enthousiast over de tentoonstelling. Wat zijn de verhalen achter de voorwerpen?

De fascinator - een kruising tussen een haarsierraad en een hoed - is al een tijdje populair bij prinsessen en koninginnen. Waarom valt deze hoofdbedekking zo in de smaak?

Het project 'SchuldHulpMaatje' in Midden-Delfland kreeg deze week bezoek van koning Willem-Alexander. Bij het project helpen vrijwilligers mensen met financiële problemen om hun geldzaken weer op orde te krijgen. Het project wordt gesteund door het Oranje Fonds en is een initiatief van kerken en maatschappelijke organisaties.

De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel Royals en de Olympische Spelen werd uitgezonden op zaterdag 8 februari door de EO. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie