Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Blauw Bloed - Koningin Margrethe viert 75e verjaardag

Koningin Margrethe viert 75e verjaardag

Blauw Bloed

18-4-2015

| 3440 x bekeken | 0 reacties
4
Deze week komt Blauw Bloed vanuit koninklijk Denemarken. Daar viert koningin Margrethe haar 75e verjaardag op grootse wijze. Zo wordt er op de avond voorafgaand aan de bijzondere verjaardag al een diner gegeven voor verschillende koninklijke gasten uit Europa waaronder koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Op de heuglijke dag zelf wordt er een rijtoer gemaakt door Kopenhagen en verschijnt de Deense koningin ook op het balkon van paleis Amalienborg om het volk toe te zwaaien. In de avond is er opnieuw een galadiner op Fredensborg Slot.

Voor de verjaardag van koningin Margrethe wordt dus flink uitgepakt. Wij zijn benieuwd hoe je zo een koninklijk feestje aan moet pakken. Samen met protocoldeskundige Hendrik de Groot kijken we naar de tips en trucs.

En voor de grootse festiviteiten worden de mooiste outfits aangeschaft. De Deense prinsessen Mary en Marie weten daar alles van. Modeontwerper Paul Schulten laat ons zien wat de kledingstijl is van de Deense royals.

De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel Koningin Margrethe viert 75e verjaardag werd uitgezonden op zaterdag 18 april door de EO. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie