Uitzending
Binnenste Buiten - BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Binnenste Buiten

28-1-2020

| 333 x bekeken | 0 reacties
5
Luka Jacobs woont samen met haar vriend Tim en hun twee katten Wim en Ukkie in een knus jaren 30-huisje in een oude volksbuurt midden in Den Bosch. Als interieurstylist is het voor Luka niet moeilijk om van deze woning iets moois te maken. Voor de inrichting van hun huis laat Luka graag haar creativiteit de vrije loop. Het resultaat is een kleurrijk, sfeervol en authentiek interieur. Veel meubels heeft Luka zelf gemaakt, net als de wandschilderingen, het behang en de posters.

Het is een gouden combinatie: banaan, karamel en chocolade. Chef-kok Ramon Brugman weet daar een overheerlijke trifle van te maken.

Het begon met een lange lap grond vol boontjes en aardappelen, maar het langgerekte stuk land achter het woonhuis van Jeanny en Jef is inmiddels veel meer dan dat. De tuin 'het Fancrever Hfke' heeft beukenhagen, kamers, zichtassen, 140 soorten rozen, zelfgemaakte mergelsculpturen en taxussen in alle vormen en maten. De romantische tuin in het Zuid-Limburgse Sibbe-IJzeren is in 2020 nog n jaar te bezichtigen.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger en Marieke Schatteleijn. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten met de titel BinnensteBuiten werd uitgezonden op dinsdag 28 januari door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie