Programma
Bij Ons Op Het Kamp

Bij Ons Op Het Kamp

7
In het RTL5 programma Bij Ons Op Het Kamp krijgen we een uniek kijkje in de bijzondere wereld van de woonwagenbewoners. In Nederland wonen ongeveer 35 duizend mensen in een woonwagen en er zijn rond de elfhonderd woonwagenkampen. Deze kampen worden vaak met een scheef oog bekeken. Maar komt dat niet vooral omdat we er zo weinig vanaf weten? In het programma maken we kennis met verschillende woonwagen bewoners.En zien we hoe ze wonen en wat ze zoal doen. In elke aflevering leren we weer nieuwe kleurrijke en bijzondere woonwagenbewoners kennen. En zo krijgen we een uniek kijkje in een wereld die voor ons vrijwel altijd verborgen bleef.
 • Bij Ons Op Het Kamp

  3854 x bekeken | 5-8-2021
  Bij Ons Op Het Kamp - Aflevering 5
  6
  De 10-jarige zoon van Anno en Maria heeft vandaag zijn allereerste kickbokswedstrijd, een sport die erg populair is onder de woonwagenbewoners. Romano gaat langs bij zijn vader, Tata Mirando jr., de leider van het… Bekijk uitzending
« 1 2 »
Nieuws over Bij Ons Op Het Kamp
 • Bij Ons Op Het Kamp - RTL5 neemt weer kijkje in leven van woonwagenbewoners

  RTL5 neemt weer kijkje in leven van woonwagenbewoners

  19-10-2022

  RTL5 start met een nieuw seizoen van de realityserie Bij Ons Op Het Kamp. In het vorige seizoen verruilden Gijs en Liesbeth hun woonwagen in Eindhoven voor een penthouse op Curaçao, maar hoe vergaat het ze daar? Ook gaat RTL5 weer langs bij autoverkoper Tony en jurkenmaakster Lizette.

  In het derde seizoen maken ook nieuwe gezichten hun opwachting, zoals de kermisexploitanten Wim en Jose. Jarenlang trokken Wim en Jose door Nederland met hun attractie Wimpie’s Prijzenpaleis, maar nu zijn ze bezig met hun laatste reis. Na dit kermisseizoen gaan Wim en Jose met pensioen.

  Ook volkszanger Antonio Holsken geeft terwijl hij op tournee gaat langs de Spaanse Costa een kijkje in zijn leven, net als de bezige bijtjes Bappie en Marijeta uit Nieuwerkerk aan de IJssel. Deze jonge ondernemers runnen een sportschool, een ijssalon én een taartenbedrijf met exclusief taarten.
  Lees verder