Nieuwsbericht
Bassie & Adriaan - Een Schat Aan Herinneringen –

Een Schat Aan Herinneringen –

Bassie & Adriaan

31-12-2023

| 1159 x bekeken | 0 reacties
7
In de eerste week van 2024 komt de documentaire van Bassie & Adriaan op de buis: Een schat aan herinneringen. Wie kent het beroemde duo nou niet? Bas en Aad van Toor hebben een samenwerking van maar liefst 50 jaar. Het duo is begonnen als acrobaten onder de naam The Crocksons. Dat hebben ze 25 jaar gedaan. Daarna werd het leven ingeluid van het populaire duo Bassie & Adriaan, ook dit hebben ze 25 jaar lang gedaan. In de documentaire blikken ze terug op hun carrière en vertellen ze wat het succes is geweest achter Bassie & Adriaan.

Hans Beijer ook wel bekend als Boef B100 en Danny Verbiest die zijn beroemdheid te danken heeft aan de Vlaamse hond Samson komen in de documentaire naar voren. En dat niet alleen. Zanger Mart Hoogkamer heeft met hoge uitzondering van het duo een nieuwe versie mogen maken van In Spanje. Ook dit komt terug in de documentaire.

Wilt u weer even terug naar de sprankelende tijd van Bassie & Adriaan en een schat aan herinneringen ophalen? De documentaire wordt 7 januari uitgezonden op NPO1 om 18:10 uur bij de AVRO-TROS.

Klik hier voor meer informatie over Bassie & Adriaan, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws