Uitzending
André Rieu op het Vrijthof 2015 - 25-12-2015

25-12-2015

André Rieu op het Vrijthof 2015

1471 x bekeken | 0 reacties
7
André Rieu is terug op het Vrijthof in Maastricht! Samen met zijn Johan Strauss Orkest tovert hij het hele plein weer om tot één grote openlucht concertzaal. André Rieu is terug op het Vrijthof in Maastricht! Samen met zijn Johan Strauss Orkest tovert hij het hele plein weer om tot één grote openlucht concertzaal. Een avond vol heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen. De Platin Tenors zingen een wereldberoemde aria uit De Parelvissers van Georges Bizet en het bekende Amor vida de mi vida. Carmen Monarcha schittert als Madame Butterfly, Donij van Doorn zingt met grote passie het Vilja-Lied en Mirusia Louwerse steelt alle harten met een song uit The Phantom of the Opera. Het Johann Strauss Orkest speelt onder leiding van André Rieu onder andere Capriccio Italien, Die Czardasfürstin en An der schönen blauen Donau. Speciaal voor deze gelegenheid heeft André bijzondere gasten uitgenodigd: panfluitist Georges Zamfir en een keur aan Roemeense muzikanten en dansers zorgen voor een spetterende finale van dit prachtige concert.

Door André Rieu werd er opgetreden in deze uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2015. Deze uitzending met de titel André Rieu op het Vrijthof 2015 werd uitgezonden op vrijdag 25 december.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee