Uitzending
Sterren in Concert: André Hazes jr - 5-10-2019

5-10-2019

Sterren in Concert: André Hazes jr

299 x bekeken | 0 reacties
8
Registratie van het uitverkochte concert dat André Hazes jr. gaf op zondag 8 januari in Amsterdam. In zijn eerste grote show met liveband haalde Hazes (1994) alles uit het leven. Voor een uitzinnig publiek zong 's lands grootste nieuwe volkszanger zowel hits van zijn vader als eigen nummers, zoals Leef, Wat is de waarheid, Hé Ouwe en Ik haal alles uit het leven. Het soloconcert was een mijlpaal voor de zanger die na de release van zijn met goud bekroonde album 'Leef' en de gelijknamige single een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Zijn grote doorbraak beleefde hij toen hij het nummer 'Ik leef mijn eigen leven' zong in het tv-programma Beste Zangers. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan zes miljoen views op YouTube.

Door André Hazes werd er opgetreden in deze uitzending van Sterren in Concert: André Hazes jr. Deze uitzending met de titel Sterren in Concert: André Hazes jr werd uitgezonden op zaterdag 5 oktober.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee