Uitzending
Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - 30-5-2019

30-5-2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

144 x bekeken | 0 reacties
6
Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine fregatten, kerken of strandpodia hebben als locatie in de loop der jaren de revue gepasseerd! Maar liefst vijfmaal verkochten zij het Gelredome in Arnhem uit en de teller van Nick & Simon concerten in Rotterdam Ahoy staat inmiddels op dertien volle huizen. Hoog tijd dus dat zij ook de hoofdstedelijke Ziggo Dome zouden gaan bedwingen. Dat gebeurde op 20 en 21 april en van de eerste avond registreerde AVROTROS het optreden. Alle bekende klassiekers, zoals 'Pak maar m'n hand', 'Kijk omhoog' en 'Rosanne' komen natuurlijk langs tijdens het sfeervolle concert plus een aantal muzikale verrassingen.

Door Nick & Simon werd er opgetreden in deze uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019. Deze uitzending met de titel Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 werd uitgezonden op donderdag 30 mei.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee