Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Als De Dijken Breken - Als de dijken breken in november op tv

Als de dijken breken in november op tv

Als De Dijken Breken

12-7-2016

| 1599 x bekeken | 0 reacties
7

Drama is een grote pijler bij de publieke omroep en ook dit najaar is daar genoeg van te zien. Vanaf 12 november zendt de Evangelische Omroep de nieuwe dramaserie Als de dijken breken uit. Deze serie, die bestaat uit zes afleveringen, vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in ons land en dat van onze zuiderburen in Vlaanderen. Bijna 33 procent van de inwoners woont onder zeeniveau. Wat blijft er over als er zich een watersnoodramp voltrekt? Wat zijn de gevolgen? En vooral; hoe bouw je je leven Ún je land weer op?

Gijs Scholte van Aschat, Susan Visser, Loek Peters, Aart Staartjes, Daisy van Praet en Thomas Ryckewaert spelen de hoofdrollen in de serie. Dit zestal volgen we in een meeslepende en en indringende moza´ekvertelling over relaties in zwaar weer, een landsbestuur onder druk en de veerkracht van een natie. Zeker als blijkt dat de storm de personages niet loslaat zodra het tij gekeerd is. Kun je opnieuw beginnen als alles is verwoest, en hoe doe je dat dan?

De serie is een samenwerking tussen de EO en VRT, die de serie in Vlaanderen zal uitzenden. De cast bestaat, naast bekende Nederlandse gezichten, ook uit gerenommeerde Vlaamse acteurs. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie