Uitzending
Ali B Op Volle Toeren - 30-1-2013

30-1-2013

Ali B Op Volle Toeren

3674 x bekeken | 0 reacties
7
Sexy en mooi zijn de eerste woorden die Ali B en rapper BolleBof roepen als zij Maggie MacNeal ontmoeten. De 62-jarige zangeres ziet er volgens de heren fantastisch uit wanneer ze hen ontvangt in een kort jurkje op hoge hakken. De toon voor de samenwerking, waarin BolleBof en Maggie MacNeal niet van elkaar af kunnen blijven, is daarmee gezet. Hoe het ze verder vergaat, is te zien in de zevende aflevering van Ali B. op Volle Toeren.

BolleBof is een rapper met oog voor vrouwelijk schoon. Zijn raps gaan dan ook vaak over vrouwen en fashion. Hij voelt zich vanaf het eerste moment zo thuis bij Maggie MacNeal dat hij er best een keer wil blijven slapen na een optreden in de buurt. Maggie vindt de aandacht van de heren prachtig en geniet er met volle teugen van. Maar uiteindelijk draait het allemaal om de muziek en gaat Maggie MacNeal aan de slag met de persoonlijke track ‘Het heeft geen zin’. Hieruit blijkt dat BolleBof behoorlijk is gekwetst door zijn vrienden. Ze vergeven kan hij niet, want hij blijft de pijn voelen. Kan Maggie iets met deze emoties? Ali B en BolleBof gaan aan de slag met de evergreen ‘Terug naar de Kust’. Kunnen Ali B en BolleBof zich iets voorstellen bij de heimwee naar de kust?

Deze uitzending van het programma Ali B Op Volle Toeren is uitgezonden op woensdag 30 januari door de TROS. Te gast was Maggie MacNeal. De presentatie was in handen van Ali B..
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Ali B Op Volle Toeren - Wolter Kroes en Patricia Paay in nieuw seizoen

  Wolter Kroes en Patricia Paay in nieuw seizoen

  4-11-2020

  Rapper Ali B keert na vier jaar weer terug op tv met zijn muziekshow Ali B op Volle Toeren. Vanavond start het zesde seizoen van Ali B op Volle Toeren, waarin Ali B weer bevriende rappers in contact brengt met...
  Lees verder
 • Ali B Op Volle Toeren - Ali B keert terug met

  Ali B keert terug met

  25-8-2020

  Ali B mag na vier jaar weer een nieuw seizoen maken van zijn muziekshow Ali B op Volle Toeren. In november start het zesde seizoen van Op Volle Toeren, waarin Ali B een bevriende rapper in contact brengt met een...
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten