Uitzending
3 op Reis - Qufu & Mount Tai - Glengarriff Nature Reserve (herhaling)

Qufu & Mount Tai - Glengarriff Nature Reserve (herhaling)

3 op Reis

12-2-2019

| 565 x bekeken | 0 reacties
6
Maurice is bezig met een bijzondere reis van Shanghai naar huis. Hij neemt de highspeedtrein naar het stadje Qufu. Hier bezoekt hij de Confuciustempel en daarna beklimt hij meer dan 6000 trappen om de top van de heilige berg Taishan te bereiken. Chris is in Ierland waar hij langs de woeste westkust van het eiland reist. Hij duikt letterlijk de ruige Ierse natuur in en doet een bushcraft. Hij overnacht in de natuur en leert de vaardigheden om het in de Ierse wildernis zo aangenaam mogelijk te maken.

De presentatie was in handen van Geraldine Kemper, Chris Zegers, Evi Hanssen, Maurice Lede en Nienke de la Rive Box. Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Qufu & Mount Tai - Glengarriff Nature Reserve (herhaling) werd uitgezonden op dinsdag 12 februari door LLINK.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 3 op Reis - Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

    Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

    18-8-2019

    Maurice is bezig met een bijzondere reis van Shanghai naar huis. Hij neemt de highspeedtrein naar het stadje Qufu. Hier bezoekt hij de Confuciustempel en daarna beklimt hij meer dan 6000 trappen om de top van de heilige…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten