Uitzending
Keuringsdienst van Waarde - Vlees met een randje

Vlees met een randje

Keuringsdienst van Waarde

23-12-2022

| 1540 x bekeken | 0 reacties
8
Zelfs fletse vleeswaren ontkomen niet aan de modegril. Plots zijn vele voorverpakte plakjes kip, ham en spek in hippe bruine jasjes gestoken. Vers van de grill, staat er op de een. Andere verpakkingen reppen over ovengebakken of geroosterd. En op sommige staan zelfs meerdere bereidingen door elkaar. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen grillen, bakken en roosteren? En komt een van die methodes überhaupt wel om de hoek kijken bij deze vleeswaren? Keuringsdienst van Waarde over hoe vleeswaren aan hun randje komen.

De presentatie was in handen van Ersin Kiris, Marijn Frank, Teun van de Keuken, Pieter Hulst en Sosha Duysker. Deze uitzending van het programma Keuringsdienst van Waarde met de titel Vlees met een randje werd uitgezonden op donderdag 17 november door de NTR en KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie