Adverteren
TVblik
TVblik is hét portaal voor internettelevisie en daarmee het startpunt voor de online tvkijker.

TVblik verzamelt het totale Nederlandse internettelevisie aanbod en biedt dat op een gestructureerde en gebruiksvriendelijke wijze aan haar gebruikers aan. Voor TVblikkers wordt het online televisieaanbod zelfs naar persoonlijke voorkeuren aangeboden. TVblik kent vele unieke functionaliteiten zoals het persoonlijke overzicht “mijn beste”, de dossiers en de wekkers.


Advertentiemogelijkheden
De kracht van adverteren op TVblik is dat je advertenties kunnen worden gekoppeld aan bepaalde televisieprogramma’s, bepaalde televisierubrieken of aan bepaalde thema- of persoonsdossiers. Zo biedt TVblik een doe-het-zelf keten de mogelijkheid om te adverteren bij klusprogramma’s. Ook biedt TVblik de mogelijkheid om ter promotie van een nieuwe autotype te adverteren bij de autoprogramma’s. Maar ook is het mogelijk om met een pensioenproduct te adverteren bij uitzendingen van diverse programma’s waar er aandacht wordt besteed aan pensioenen. Het is zelfs mogelijk om je advertenties te koppelen aan bepaalde personen (bekende Nederlanders). Denk hierbij aan de huidige Bol.com campagne die bij vele TVblik persoonsdossiers de boeken, dvd’s en CD’s aanbiedt van de desbetreffende bekende Nederlander.

De standaard advertentieformaten op TVblik zijn de leaderboard (728x90), de rectangle (300x250), de Skycraper (120x600) en tekstlinks. Daarnaast zijn er vele maatwerkmogelijkheden. TVblik denkt graag met je mee om een optimale advertentiecampagne samen te stellen. Informeer naar de advertentiemogelijkheden en de prijzen via onderstaand formulier.


E-mailadres *
Aan
Onderwerp
Wat vind je van TVblik?