Uitzending
Top 2000 - The Untold Stories

The Untold Stories

Top 2000

1-12-2021

| 1141 x bekeken | 0 reacties
7
Het Moscow Music Peace Festival, dat in 1989 werd gehouden in Rusland, is een bizar verhaal over drank en drugs achter het ijzeren gordijn. Een reconstructie van een festival dat officieel werd gehouden als promotie van Moskou als drugsvrije stad en ter bevordering van de wereldvrede. De bands die daar optraden waren onder anderen Bon Jovi, Motley Crew, Ozzy Osbourne en The Scorpions. Er zijn interviews met de Amerikaanse organisatoren en deelnemende musici te zien zoals: Klaus Meine van The Scorpions, Adam Curry, die verslag van het festival deed voor MTV, en Harry de Winter, die de tv-registratie mocht verzorgen.

In deze uitzending van Top 2000 waren Adam Curry en Harry de Winter te gast. Leo Blokhuis was in deze uitzending van Top 2000 deskundige. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma Top 2000 met de titel The Untold Stories werd uitgezonden op woensdag 1 december door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Top 2000 - Matthijs van Nieuwkerk test muziekkennis in Top 2000 Quiz

    Matthijs van Nieuwkerk test muziekkennis in Top 2000 Quiz

    28-11-2020

    Het Moscow Music Peace Festival, dat in 1989 werd gehouden in Rusland, is een bizar verhaal over drank en drugs achter het ijzeren gordijn. Een reconstructie van een festival dat officieel werd gehouden als promotie van…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten