Uitzending
Knappe Koppen - Kun je concentreren leren?

Kun je concentreren leren?

Knappe Koppen

2-5-2020

| 630 x bekeken | 0 reacties
6
De vraag van vandaag is van Laura. Zij wil weten of je je kunt leren concentreren. Laura heeft altijd al problemen gehad met focussen. Ze is al een paar studies begonnen en heeft nog niets afgerond. Ze heeft het idee dat ze zich niet goed kan concentreren. Komend jaar wil ze een nieuwe studie beginnen en vraagt zich af of dat wel goed gaat komen. In het Trippenhuis, de zetel van de Koninklijke Nederlandse Akademie van de Wetenschappen, krijgt Laura antwoord op haar vraag in de vorm van een privécollege van Stefan van der Stigchel. Hij is hoogleraar cognitieve psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Stefan van der Stigchel werkt aan fundamentele vragen over onbewuste invloeden op gedrag. Hij weet dus alles van concentratie en zal Laura's vraag zeker kunnen beantwoorden.

De presentatie was in handen van Gregory Sedoc. Deze uitzending van het programma Knappe Koppen met de titel Kun je concentreren leren? werd uitgezonden op woensdag 15 april door AVROTROS en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Knappe Koppen - Knappe koppen geven antwoord op kijkersvragen

    Knappe koppen geven antwoord op kijkersvragen

    4-2-2020

    De vraag van vandaag is van Laura. Zij wil weten of je je kunt leren concentreren. Laura heeft altijd al problemen gehad met focussen. Ze is al een paar studies begonnen en heeft nog niets afgerond. Ze heeft het idee…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten