Uitzending
Khalid & Sophie - 27-5-2022

27-5-2022

Khalid & Sophie

187 x bekeken | 0 reacties
6
Met Peter Heerschop en Nynke de Jong flitsen we door het nieuws van de dag. * Deze week is China volop in het nieuws. Oeigoeren uit strafkampen kregen een gezicht én corona blijft er aan de orde van de dag. NOS-correspondent Sjoerd den Daas praat ons bij. * Gisteren was de première van de langverwachte ABBA-show. In een speciaal gebouwd stadion in Londen zorgden de hologrammen van ABBA voor een staande ovatie. Stefan Raatgever, Annefleur Schipper, Carolien Borgers en Nabil Aoulad Ayad zijn te gast. * Annefleur Schipper plaatst een nieuw beeld in ons wassenbeeldenmuseum. * We luiden het weekend muzikaal in met Sad Violins van Naaz.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Carolien Borgers, Nabil Aoulad Ayad, Nynke de Jong en Peter Heerschop te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op vrijdag 27 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten