Uitzending
Khalid & Sophie - 25-5-2021

25-5-2021

Khalid & Sophie

621 x bekeken | 0 reacties
6
Het megaproces tegen Martien R. nam vandaag een bizarre wending. Een groot deel van de verdachten en hun advocaten besloot tot een boycot. Wat zijn de gevolgen? Te gast: Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en advocaat Jan-Hein Kuijpers. * Wat zijn de risico's van borstimplantaten? YouTube-ster Dionne Slagter onderzoekt het in de docu 'Moordtieten' en spreekt daarin o.a. met DaniŽlle Carati, die ernstig ziek werd door de silliconen. Onderzoeker Henry Dijkman en plastisch chirurg Frank Niessen schuiven aan. * Bart Chabot schreef het boek 'Hartritme', een ode aan zijn drie hartsvrienden: Herman Brood, Jules Deelder en Martin Bril.

In deze uitzending van De Vooravond waren Bart Chabot, Dionne Slagter en Jan-Hein Kuijpers te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op dinsdag 25 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    Het megaproces tegen Martien R. nam vandaag een bizarre wending. Een groot deel van de verdachten en hun advocaten besloot tot een boycot. Wat zijn de gevolgen? Te gast: Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en advocaat…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten