Uitzending
Khalid & Sophie - 23-5-2022

23-5-2022

Khalid & Sophie

464 x bekeken | 0 reacties
6
Het duo van dienst: Ronit Palache en Sander de Kramer. * Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is in een nepvideo getrapt. Talitha Muusse zou gefilmd zijn terwijl ze drugs gebruikt. Samen met Mark Koster en Mireille van Ark schuift Muusse aan over journalistiek en 'juice'. * In het theaterstuk Uit het hoofd speelt Loes Luca zichzelf! Haar vriendin Maria Goos schreef het stuk na alle verhalen die Loes haar vertelde over haar leven. * Deze zomer viert Paul McCartney zijn 80e verjaardag. We vieren alvast zijn verjaardag met Gerard Ekdom. Yorick van Norden sluit met het Dutch String Collective de avond muzikaal af met Eleanor Rigby.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Gerard Ekdom, Loes Luca, Maria Goos, Mark Koster, Sander de Kramer en Yvonne Coldeweijer te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op maandag 23 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten