Uitzending
Khalid & Sophie - 11-10-2022

11-10-2022

Khalid & Sophie

471 x bekeken | 0 reacties
6
Duo van dienst: Tanja Jess en Alex Ploeg. * 'Spoorloos' ligt onder vuur. Uit een scoop van Kees van der Spek is gebleken dat het programma meerdere geadopteerden gekoppeld heeft aan de verkeerde familie. Over de gevolgen praten we met Inez Teurlings en Ellen Giepmans. * Badr Hari verloor dit weekend voor de zevende keer op rij een wedstrijd. Daarna vertelde hij dat hij overweegt te stoppen met vechten. Aan tafel: kickboksers Imad Hadar, Tyjani Beztati en Ilias Ennahachi. * Suzanna Jansens debuut Het Pauperparadijs was een groot succes. In haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw beschrijft ze het leven van haar eigen moeder.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Alex Ploeg, Kees van der Spek en Tanja Jess te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op dinsdag 11 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten