Uitzending
Khalid & Sophie - 11-5-2022

11-5-2022

Khalid & Sophie

228 x bekeken | 0 reacties
6
Duo van dienst: muziekjournalist Floris Kortie en Wouter Bouwman. * Oud-werknemers slepen chemieconcern DuPont voor de rechter. Tientallen vrouwen zijn jaren blootgesteld aan giftige stoffen die miskramen veroorzaakt zouden hebben. We praten met advocaat Daphne van Doorn en oud-werknemers. * De Week van Wouter. Wouter Bouwman plaatst een gebeurtenis in historisch perspectief. Nu over de mogelijke ontknoping van de voetbalcompetitie. * Zondag presenteert Paul Witteman voor de laatste keer zijn muziekprogramma Podium Witteman. Paul Witteman vertelt over zijn beslissing om te stoppen. * Beethovens Cavatina door het Matangi Quartet.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Floris Kortie en Paul Witteman te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op woensdag 11 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten