Uitzending
Binnenste Buiten - Servettenhuis Woold, Camilla spot meerkoeten, salade met makreel

Servettenhuis Woold, Camilla spot meerkoeten, salade met makreel

Binnenste Buiten

10-2-2019

| 463 x bekeken | 0 reacties
5
Ronald en Carla worden omringd door natuur en veel ruimte. Ze wonen in een sfeervolle boerderij vlakbij Winterswijk, in het plaatsje Woold. Het gehele huis is behangen met bijzondere servetten. Het interieur krijgt hierdoor een kleurrijke basis, in combinatie met veel persoonlijke items, kunstwerken en porselein, maakt dit het huis tot een sfeervol geheel.

Het is een druilerige, winterse dag, maar dat mag de pret voor vogelaar Camilla én auteur en bioloog Remco Daalder niet drukken. De meerkoeten in Amsterdam-Noord zijn immers als altijd aan het ronddobberen en Remco is namelijk meerkoetspecialist en weet van alles over dit brutale beestje. Ook in de Gouwzee, bij Marken, en Volendam. Voor beide vogelaars is dit een favoriete plek, want hier overwinteren duizenden watervogels, waaronder meerkoet.

Chef-kok Ramon Brugman maakt een heerlijke en licht verteerbare maaltijdsalade met gerookte makreel, krieltjes en groenten.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger en Marieke Schatteleijn. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten met de titel Servettenhuis Woold, Camilla spot meerkoeten, salade met makreel werd uitgezonden op zondag 10 februari door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie