Uitzending
Binnenste Buiten - BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Binnenste Buiten

22-10-2019

| 352 x bekeken | 0 reacties
5
Hardy en Simone wonen met hun drie kinderen Elijah, Imani en Mo´se in het door Hardy ontworpen duurzame huis, gelegen aan de rand van de duinen in IJmuiden. Het huis is zo gebouwd, dat ze heerlijk uitkijken op de natuur. 'Wij wilden een huis bouwen zodat je vanuit de woonkamer mooi tegen de duinen aan kan kijken. Toen wij net verhuisd waren zaten we hier de eerste avond op het balkon toen kwam er een vosje voorlopen. Nou, toen dachten we, we zitten hier goed!'

Chef-kok Ramon is in oosterse sferen: hij maakt babi ketjap met nasi goreng. Daarbij maakt hij zelfgemaakt zoetzuur.

In de omgeving van Hilversum heeft Toma van den Bosch een plekje waar haar schone bloemen groeien. Zij maakt prachtige boeketten met de bloemen die volgens de biologische principes worden geteeld. Op het stukje grond scharrelen ook de kippen van Eva. Dit geeft een mooie samenwerking tussen dier en plant want de kippen zorgen onder andere voor het omspitten van de grond.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger en Marieke Schatteleijn. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten met de titel BinnensteBuiten werd uitgezonden op dinsdag 22 oktober door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie