Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Opgelicht - 23-9-2011

Opgelicht

23 september 2011

| 3104 x bekeken | 0 reacties
7
Blok bouwgroep
Drie huiseigenaren hebben een droom: een verbouwing die de kroon op hun woongenot moet worden. Alle drie gaan ze in zee met Marco Schreve van Blok Bouwgroep uit Den Haag. Al snel gaat het mis.

Stefanie van der Zee
Op 27 mei 2011 benadert Stephanie reisbureau ‘NRV’ uit Rijswijk. Ze boekt een zogenaamde ‘samengestelde reis’, naar Thailand, Maleisie en Bali. Van der Zee boekt deze reis ook voor haar twee minderjarige dochters.

Stephanie heeft over de telefoon en mail veelvuldig contact met het reisbureau, omdat ze haar reis wil aanpassen. Vervolgens verzint Stephanie allerlei smoesjes om onder de betaling van de reis uit te komen. Tenslotte geeft ze aan de reis te willen annuleren.

Ze vraagt om een annuleringsnota van het reisbureau zodat ze die aan haar verzekeraar kan overleggen. Ze noemt daarbij de naam Unigarant, maar -hoe verrassend- daar is mevrouw Van der Zee niet bekend. Reisorganisatie NRV moet de reis uiteindelijk annuleren. Maar heeft daarbij wel kosten gemaakt.

Jan Beekelaar
Jan Beekelaar is een boomlange Drentse ondernemer die nooit op zijn mondje gevallen is. Heel Hoogeveen kent hem als ondernemer. Want ook al is hij soms even failliet, Jan Beekelaar boert altijd door. Met hulp van zijn zoon en zijn dochter wordt er, voordat een BV van Jan failliet gaat, snel een doorstart gemaakt met een nieuw bedrijf in dezelfde branche.

Deze uitzending van het programma Opgelicht is uitgezonden op vrijdag 23 september door de TROS. De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie