Uitzending
Zie je Zondag! - 19-7-2020

19-7-2020

Zie je Zondag!

175 x bekeken | 0 reacties
6
Marleen maakt kennis met Hilbert, een enthousiaste kerel die niets liever doet dan vertellen over de levensveranderende liefde van Jezus. Zijn eigen ervaring met die liefde is het kantelpunt geweest in een droevig verhaal van verlies en verslaving, maar met die ommekeer begon een weg van herstel. Een weg waar Noorderlicht een belangrijke rol in heeft gespeeld. Iemand die op haar eigen manier zoekt naar herstel is Jacqueline. Lang is zij vooral gericht geweest op anderen, ook binnen de kerk. Daarbij is ze zichzelf nogal eens voorbijgelopen. Kortgeleden ging het roer om. Ze besloot om de verstilling in zichzelf op te zoeken. In de meditatieve rust van het icoonschilderen komt ze in contact met zichzelf en met God. En van daaruit kan ze zelf ook weer het contact met anderen aangaan. Bijvoorbeeld met Alice, een goede vriendin die ze geregeld meeneemt naar de diensten in Noorderlicht.

De presentatie was in handen van Marleen Stelling. Deze uitzending van het programma Zie je zondag! werd uitgezonden op zondag 19 juli door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee