Uitzending
Zembla - Ali B; uit de weg; hij komt eraan

Ali B; uit de weg; hij komt eraan

Zembla

24-3-2005

| 2704 x bekeken | 0 reacties
6
Documentaire over de stormachtige opkomst van Ali B., de 22-jarige Marokkaanse rapper uit Almere. Hij werd met de camera gevolgd van juli tot eind december vorig jaar, het jaar waarin hij doorbrak. Hij scoorde een nummer 1 hit met Marco Borsato, debuteerde met een eigen talkshow, gaf zijn ongezouten mening in verschillende talkshows, won diverse prijzen en kreeg een wassen beeld in Madam Tussauds. De registrerende documentaire volgt Ali B. in zijn gejaagde leven. Van het schrijven van theaterteksten op zolder, de dagen rondom de moord op Theo van Gogh tot aan de première van zijn theatershow. Ali Bouali. Zijn dilemma's, zijn vreugde, zijn moeheid en zijn drijfveren. Samenstelling en regie: Gülsah Dogan.

Deze uitzending van het programma Zembla met de titel Ali B; uit de weg; hij komt eraan is uitgezonden op donderdag 24 maart door de VARA en de NPS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Zembla - Terug op NPO 2 op nieuwe uitzendavond

    Terug op NPO 2 op nieuwe uitzendavond

    13-2-2019

    Het onderzoeksprogramma ZEMBLA keert vanavond weer terug op televisie. De afgelopen jaren loopt het tekort aan medicijnen in Nederland op en volgens deskundigen ligt een belangrijke oorzaak van de tekorten in China....
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten