Uitzending
WNL op Zondag - 24-3-2019

24-3-2019

WNL op Zondag

1789 x bekeken | 1 reacties
5
VVD-prominent Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalig vice-premier kijkt terug op de statenverkiezingen. Wat betekent de uitslag voor de verhoudingen binnen de politiek?

Prins Pieter-Christiaan van Oranje is een van de initiatiefnemers van een bijzonder project: een duurzaam testcentrum voor onbemande drones. Bij WNL Op Zondag vertelt hij over dit concept.

Commodore Elanor Boekholt-O'Sullivan van het Defensie Cyber Commando is te gast bij WNL Op Zondag. De eerste vrouwelijke cybergeneraal vertelt over cybercommando's en de digitale krijgsmacht.

Joost Eerdmans van het Burgercomitť tegen Onrecht en hoofdredacteur Esther Voet van het Nieuw IsraŽlietisch Weekblad zijn te gast over de nasleep van de aanslag in Utrecht. Welke vragen zijn tot nu toe onbeantwoord gebleven?

In deze uitzending van WNL op Zondag waren Hans Wiegel en Joost Eerdmans te gast. De presentatie was in handen van Rick Nieman. Deze uitzending van het programma WNL op Zondag werd uitgezonden op zondag 24 maart door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie