Uitzending
WNL op Zondag - 17-3-2019

17-3-2019

WNL op Zondag

739 x bekeken | 0 reacties
7
Minister-president Mark Rutte is te gast. Nederland gaat over drie dagen naar de stembus. De partijleider van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen, de plannen van het kabinet en de internationale politiek.

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven probeert op tal van manieren jongeren te inspireren onder het motto: vecht voor je idealen. Maar wie zijn z'n eigen voorbeelden en inspirerende helden?

Hoofdredacteur Arendo Joustra van Elsevier Weekblad, zakenvrouw Rahma el Mouden en hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck van Quote -ook presentator van tv-serie De Opvolgers- over de komende statenverkiezingen. Wat viel hen op in de campagne? Ook gaan zij in op de vraag: wat is het thema van deze verkiezingen? Of sterker, waar zouden deze verkiezingen eigenlijk over moeten gaan?

In deze uitzending van WNL op Zondag waren Arendo Joustra, Mark Rutte, Rahma El Mouden, Rico Verhoeven en Sander Schimmelpenninck te gast. De presentatie was in handen van Rick Nieman. Deze uitzending van het programma WNL op Zondag werd uitgezonden op zondag 17 maart door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie