Nieuwsbericht
Wie is de Mol - Kees van der Spek ruilt het opsporen van oplichters in voor

Kees van der Spek ruilt het opsporen van oplichters in voor

Wie is de Mol

22-11-2023

| 1057 x bekeken | 0 reacties
6
Ieder jaar wordt er door veel mensen uitgekeken naar een nieuw seizoen van Wie is de Mol?. Op 6 januari 2024 om 20:30 begint de aftrap van een nieuw seizoen. Nog even geduld dus. Het zal te zien zijn op NPO 1 en wordt uiteraard uitgezonden door AVROTROS.

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe deelnemers. Aankomend seizoen zul je bekende Nederlanders tegenkomen, waaronder Kees van der Spek, Fons Hendriks, Tooske Ragas, Jeroen Spitzenberger, Anna Gimbrčrč en Babs Schutte, maar dit zijn niet de enige deelnemers van Wie is de Mol. Ook Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Rian Gerritsen en Rosario Mussendijk spelen aankomend jaar mee in het 24e seizoen van Wie is de Mol.

Voor het 24e seizoen hebben de deelnemers en presentator Rik van de Westelaken hun koffers gepakt en zijn ze in het vliegtuig gestapt. Na een lange vlucht van 12 uur komen ze aan in Mexico. Ze zijn nog niet eens geland en het spel begint al. Het startpunt is Mexico-City en ze maken een reis naar Merida, waar het gezelschap Maya-ruďnes en mooie natuurreservaten bewondert. Uiteindelijk reizen ze af naar Bacalar. In dit kleine dorpje zal de mol zich onthullen en kunnen we weer even ademhalen.

Ook dit seizoen kunnen liefhebbers na elke aflevering kijken naar MolTalk, die op NPO 3 wordt uitgezonden om 21:30. Dit jaar speculeren Marlijn Weerdenburg en Splinter Chabot over wie de mol zou kunnen zijn. Het belooft weer een spannend seizoen te worden dus mis het niet!

Klik hier voor meer informatie over Wie is de Mol, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws