Nieuwsbericht
Welkom bij de familie! - Welkom in de Familie waar liefde en familiebedrijven centraal staan

Welkom in de Familie waar liefde en familiebedrijven centraal staan

Welkom bij de familie!

27-5-2024

| 988 x bekeken | 0 reacties
6
Een familiebedrijf runnen. Het is niet iets wat je veel tegenkomt. Ieder familielid stopt vaak hun passie in het bedrijf om het draaiende te houden. Maar hoe kan je die passie ook toepassen voor romantiek? Vaak is dat lastig te combineren, want als nieuwe partner krijg je niet alleen de liefde van je leven, maar ook de familie en het bedrijf erbij.

Voor een nieuw programma bij de KRO-NCRV zijn vier singles opzoek naar de liefde van hun leven, maar daar krijg je de familie en het bedrijf dan wel gratis bij. De vier singles zijn Angelo (30), Mieke (54), Ruben (30) en Kelly (32). Ieder runnen ze een bedrijf met zijn/haar familieleden. Zo is Angelo werkzaam bij een Italiaanse ijssalon, Mieke leidt een tennispark, Ruben is werkzaam bij een vloerenbedrijf en Kelly werkt als kindercoach bij haar moeders spiritueel bedrijf.

Het zijn verschillende mensen met elk hun eigen karakter en interesses. Wie durft het aan om zich voor te stellen aan de hele familie? Welkom bij de Familie zal te zien zijn op NPO 1. De datum is nog niet bekend.

Klik hier voor meer informatie over Welkom bij de familie!, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws