Uitzending
Way Of Living - Aflevering 6

Aflevering 6

Way Of Living

2-7-2017

| 482 x bekeken | 0 reacties
5
In alweer de laatste aflevering van Way Of Living reizen Sanne en Arno door binnen- en buitenland om te kijken waar, hoé en waaróm mensen zich thuis voelen in hun eigen huis, tweede woning, vakantie optrekje of winterverblijf. Vandaag beginnen we in Nederland.

Kasteel De Hooge Vuursche, dat gebouwd werd in de vroeg-twintigste eeuw, heeft een rijke geschiedenis. Zo werd het een tijd lang bewoond door door niemand minder dan Freddy Heineken en bovendien bracht Paleis Soestdijk hier regelmatig haar gasten onder. Sanne wil het pand van deze bijzondere bewoners wel eens van binnen zien. Tijdens haar bezoek komt ze fotograaf Bas Uijlings tegen die er vaak te vinden is voor bruiloften. Hij geeft haar enkele tips op het gebied van interieur fotografie.

Arno is ook in de regio en wel in Lage Vuursche. Het authentieke dorpje dat per jaar meer dan 2 miljoen bezoekers trekt heeft een vorstelijke status, maar al jaren een lelijke 'plek' waar de bewoners van af willen: het verpauperde pand van 'De Smederij Van Lage Vuursche'. Na 10 jaar van leegstand wordt dit rijksmonument eindelijk aangepakt. Arno wil er meer over weten en praat erover met Arjan van der Waaij van Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters.

​Zoals je de afgelopen weken zag, hebben we talloze leuke ideeën voor een tweede woning of vakantiehuis in binnen of buitenland. Zo waren we de afgelopen weken te gast bij diverse projecten van Kontour Vastgoed in Oostenrijk en Friesland. We zetten ze allemaal nog een keertje voor je op een rijtje...

Droomt u nou zelf van een tweede woning of vakantiehuis in binnen- of buitenland dan geeft de Second Home beurs antwoord op al u vragen. Sanne ging er nog even bij Eva van Kontour Vastgoed langs want die hebben iets nieuws: een project genaamd Puur Exloo.

De Second Home beurs, die 2 keer per jaar in Utrecht plaats vindt, heeft niet alleen een enorm aanbod van alles op het gebied van tweede woningen en vakantiehuizen, maar organiseert ook seminars. Daar kom je bijvoorbeeld alles te weten over over de regelgeving in de diverse landen, waaronder 1 van de meest populaire landen… Spanje! Sanne schuift aan bij Rogier van CasaLasDunas om meer te weten te komen over de regio rond Alicante qua vakantiehuizen en mogelijkheden.

En als laatste reportage van dit seizoen nemen Sanne en Arno nog even een kijkje bij TopParken. Die hebben namelijk nieuwe vakantiehuizen op een fantastisch park in Valkenburg. Samen met investeerder en levensgenieter Willem Marcus kijken ze er hun ogen uit.​

De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers. Deze uitzending van het programma Way Of Living met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op zondag 19 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie