Nieuwsbericht
Wat een poppenkast - Poppenversies van BN'ers

Poppenversies van BN'ers

Wat een poppenkast

16-3-2016

| 815 x bekeken | 0 reacties
7
Een soort van TV Kantine maar dan met poppen in de hoofdrol. Vanaf vrijdag 8 april zendt SBS 6 het nieuwe programma Wat een poppenkast! uit. Meer dan twintig bekende Nederlanders spelen mee in deze nieuwe satirische tv-show. Artiesten, politici en sporters delen hierin lief en leed en nemen elkaar keihard op de hak. Geen onderwerp wordt geschuwd, de liefde en de afgunst voor elkaar worden breed uitgemeten. De stemmen van de BN'ers worden op kundige wijze ge´miteerd door onder andere Jeroen van der Boom, Edwin Evers, Annick de Boer en Kasper van Kooten.

Poppenversies van onder andere Eva Jinek, Matthijs van Nieuwkerk, Mark Rutte, Geert Wilders, Gerard Joling, Rene Froger, Sanne Hans, Piet Paulusma en de broertjes de Boer maken iedere week weer opnieuw hun opwachting in de talkshow-studio. Maar ook het Koninklijk paar Willem-Alexander en Maxima, Joop van den Ende en Herman den Blijker geven hun ziel en zaligheid bloot. En natuurlijk ontbreekt Gordon niet, die in zijn eigen koffiecorner niet alleen de lekkerste koffie serveert, maar wekelijks ook de meest opmerkelijke roddels doorneemt. De karakters komen met elkaar in verbale confrontaties, waarin men ze nog nooit eerder heeft gezien en wat zorgt lachwekkende televisie. Kortom: een scherp en humoristisch wekelijks halfuurtje op de vrijdagavond waarin tout bekend Nederland eindelijk eens echt zichzelf kan zijn.

De poppen in Wat een poppenkast! zijn op bijzonder treffende wijze gemaakt door poppenkunstenaar Evert Josemanders. Bijna een jaar lang heeft hij in zijn atelier met veel zorg en vakmanschap aan alle poppen gewerkt en het resultaat is verbluffend, de BNĺers zijn karikaturaal, realistisch en magisch tegelijk.

Wat een poppenkast! is vanaf vrijdag 8 april wekelijks bij SBS6 te zien om 22.00 uur, direct na Zullen we een spelletje doen? met Nick & Simon. Je kunt afleveringen terugkijken via TVblik!

Klik hier voor meer informatie over Wat een poppenkast, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws