Uitzending
VPRO Thema - Topsporters, verhalen uit het hoofd en uit het hart

Topsporters, verhalen uit het hoofd en uit het hart

VPRO Thema

5-9-2010

| 2035 x bekeken | 0 reacties
8
Hoe verloopt je jeugd als je vanaf je vijfde maar één doel voor ogen hebt, wat betekent dat voor je privéleven, je vriendschappen, je partnerkeuze? Hoe besluit je om van je sport je beroep te maken? Hoe ga je om met de grote euforie van een gouden medaille maar ook met de diepe wanhoop van de diskwalificatie? Hoe ga je om met slijtage van je lichaam? Wat doe je als je als eenvoudige jongen opeens 4 of 5 miljoen per jaar verdient? Als de roddelpers elke stap binnen, maar vooral ook buiten het sportveld volgt? Een speciaal themaprogramma over het leven van de topsporter. Over carrière en privéleven. Met onder anderen Arjen Robben (voetbal), Raemon Sluiter (tennis), Anky van Grunsven (paardensport), Mark Tuitert (schaatsen), Maarten Lefeber (golf) en Naomi van As (hockey). Diepgravende gesprekken omlijst met hoogte- en dieptepunten uit hun sportcarrières.

Deze uitzending van het programma VPRO Thema met de titel Topsporters, verhalen uit het hoofd en uit het hart is uitgezonden op zondag 5 september door de VPRO. Te gast waren Mark Tuitert, Raemon Sluiter, Anky van Grunsven, Naomi van As en Arjen Robben.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee