Nieuwsbericht
Vermoord in het Buitenland - John van den Heuvel in Vermoord In Het Buitenland

John van den Heuvel in Vermoord In Het Buitenland

Vermoord in het Buitenland

6-4-2016

| 384 x bekeken | 0 reacties
7

In het nieuwe programma Vermoord In Het Buitenland, dat vanaf 17 april elke zondag om 20.00 uur te zien is bij RTL 4, gaat misdaadverslaggever John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek naar antwoorden rondom de dood van hun geliefden in het buitenland. Zij wachten soms maanden of in het ergste geval zelfs al jaren op informatie, maar dat komt door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij de familie terecht. Van den Heuvel staat in acht moordzaken nabestaanden bij in hun zoektocht naar nieuwe antwoorden. Antwoorden waarmee het tragische verhaal afgesloten kan worden.

John reist met de nabestaanden naar de plaats waar hun geliefden, soms onder zeer verdachte omstandigheden, maar ook gewoon door domme pech, om het leven kwamen. In Zuid-Amerikaanse landen als BraziliŽ, Bolivia, Colombia en Dominicaanse Republiek, in Aziatische landen als Singapore, MaleisiŽ en Thailand maar ook dichter bij huis, in het Belgische Luik, gaat hij de confrontatie aan met de harde realiteit.

Eťn ding hebben de zaken gemeen: de familieleden hebben allemaal de behoefte om een nare en verdrietige tijd eindelijk af te sluiten en door te kunnen met hun leven. Toch uit de genoegdoening zich op veel verschillende manieren. In sommige gevallen worden zaken heropend, in anderen wordt meer duidelijk over de toedracht.

Afleveringen zijn vanaf 17 april gratis terug te zien via TVblik!

Klik hier voor meer informatie over Vermoord in het Buitenland, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie