Uitzending
Vals Plat - Shanti en Kirti Bisesar en Fred

Shanti en Kirti Bisesar en Fred

Vals Plat

10-5-2015

| 1447 x bekeken | 0 reacties
7
De Rotterdamse tweeling Shanti & Kirti Bisesar (30) zijn twee 'power ladies' met een gezamenlijke missie om meer vrouwen te helpen een bedrijf te starten. Ze hebben de eerste twaalf jaar van hun leven veel huiselijk geweld meegemaakt. Samen met hun moeder en zus brachten ze een paar jaar door in “Blijf van mijn lijf” huizen. “Als Hindoestaans meisje wordt je al vroeg geconfronteerd met je vrouw zijn en krijg je het gevoel dat je tien keer zo hard moet werken om hetzelfde te krijgen als een jongen”, zeggen de meiden. Shanti en Kirti rijden allebei motor. Ze hebben tatouages laten zetten om te laten zien dat ze anders zijn.

Fred (30) is androgyn, biologisch een man en geestelijk een vrouw. Sinds zijn 15e is hij kapper en sinds enkele jaren doet hij ook hairstyling voor internationale modeshows in Parijs. Toen hij 4 jaar was deed hij zijn eigen haar, want als kind wist hij al dat hij anders was. Fred heeft relaties achter de rug met heteromannen en elke keer als het misgaat, laat Fred zijn baard staan en gaat hij een tijd als man door het leven. Hij heeft het er moeilijk mee dat mensen hem niet kunnen plaatsen en dat hij de liefde niet kan vinden. Hij vraagt zich af waarom hij niet zowel man als vrouw kan zijn.

Deze uitzending van het programma Vals Plat met de titel Shanti en Kirti Bisesar en Fred werd uitgezonden op zondag 10 mei door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie