Uitzending
Urbi @ Orbi - De grote kerstspecial

De grote kerstspecial

Urbi @ Orbi

17-12-2008

| 893 x bekeken | 0 reacties
6
Duizend kerststallen
Hij is een bijzondere pastoor! Pastoor van Oss uit Schimmert, een idyllisch dorpje in Zuid-Limburg. Hij heeft maar liefst een kleine duizend kerststallen. Vaak worden ze geschonken door parochianen. De pastoor is zo geliefd dat zelfs met Sinterklaas de kerststallen voor z’n deur worden gezet. En elke stal heeft z’n eigen verhaal… Natuurlijk doet pastoor Oss ook uit de doeken waar de kerststal nou eigenlijk vandaan komt. Want wie weet dat beter dan onze enthousiaste verzamelaar? Meer informatie over de oorsprong van de kerststal

Over het programma
Urbi @Orbi is een vrolijk tv-magazine dat Katholiek Nederland van gewest tot gewest op eigen wijze portretteert. Het gaat over de plezierige kanten van het katholieke leven in Nederlandse provincies en de wereldwijde kerk. Met klein kerkelijk nieuws, portretten van mensen en activiteiten elke woensdag rond de klok van 5 op Nederland 2.

Deze uitzending van het programma Urbi @ Orbi met de titel De grote kerstspecial is uitgezonden op woensdag 17 december door de RKK.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie