Uitzending
Tros TV Show - TV Show op reis

TV Show op reis

Tros TV Show

14-9-2018

| 1987 x bekeken | 0 reacties
7
Ivo Niehe heeft een opmerkelijk gesprek met de excentrieke Grace Jones. Aanleiding: de onthullende documentaire over haar leven, waarmee een deel van de mythe rond Jones ontkracht wordt. We zien Jones thuis in Jamaica bij haar ouders, haar zoon en haar eerste kleindochter en haar boosheid als in een Franse show de danseressen haar niet bevallen ('ik lijk wel een hoerenmadam').

Het bijzondere verhaal van een mega chateau aan de Côte d'Azur dat een Franse onroerendgoedmagnaat voor zijn Italiaanse echtgenote liet bouwen, tot grote woede van de buren. Toen die ontdekten dat de bouw grotendeels illegaal was, gingen ze naar de rechter. Eis: 200 miljoen euro boete en het kasteel moet afgebroken.

De laatste dagen van correspondent Jeroen Wollaars in Berlijn voor hij de overstap maakte naar het programma Nieuwsuur. Jeroen over het veranderde Duitsland, de pijn om Berlijn te moeten verlaten en over zijn nieuwe liefde.

In deze uitzending van Tros TV Show was Grace Jones te gast. De presentatie was in handen van Ivo Niehe. Deze uitzending van het programma Tros TV Show met de titel TV Show op reis werd uitgezonden op vrijdag 14 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie